Patiënt informatie

Het is de bedoeling dat deze website een interactieve platform wordt met Tips & Tricks van iedereen die te maken heeft met een klapvoet. Dus heeft u een handige tip betreffende een klapvoet, dit kan van alles zijn, van een aanpassing in een schoen of de orthese, tot goede nabehandelingen, e-mail dit naar ons en wij zullen zorgen dat het op deze website geplaatst wordt. 

Aangezien er patiënten uit het hele land komen gebeurt de revalidatie rondom de operatie vaak in de woonplaats van de patiënt. Deze website is ook bedoeld als hulpmiddel voor revalidatie-artsen en fysiotherapeuten bij de voorbereiding en nabehandeling. Ook hiervoor geldt, indien er goede tips zijn: laat dit weten via de e-mail

Uiteindelijk ontstaat er zo een complete website waar veel op te vinden is voor en door patiënten met een klapvoet, maar ook voor huisartsen, fysiotherapeuten en revalidatie artsen. Mocht u moeite hebben met de medische naamgeving, dan kunt u een duidelijke uitleg vinden van alle medische termen bij uitleg benaming. 

Aan informatie op deze website kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend.